OTS: Cristiano Ronaldo vydáva 4. mája pri príležitosti ´Free Comic Book Day´...

TASR, 6. mája 2019 10:26

Cristiano Ronaldo vydáva 4. mája pri príležitosti "Free Comic Book Day" komiks "Striker Force 7"

~ Uzatvára zmluvu na grafický román s 3 knihami vo viac ako 8 krajinách Európy ~

Los Angeles 3. mája (TASR/OTS/PRNewswire) - Najväčšia superhviezda na svete sa teraz stáva ďalším veľkým superhrdinom! Cristiano Ronaldo, kultový super športovec vydal svoj prvý komiks pre "Striker Force 7" ako súčasť "Free Comic Book Day". K dispozícii bude na pultoch predajcov komiksov po celej krajine už tento víkend.

Pod vedením Cristiana musí pestrá posádka agentov so super schopnosťami z celého sveta zachrániť Zem pred skazou. Túto úlohu však môžu splniť, iba ak ich Cristiano naučí pracovať ako jeden tím! Sú tu, aby zachránili Zem - ale kto zachráni ich samých pred sebou!? "Vždy som bol fanúšikom superhrdinov a som nadšený, že môžem pomôcť pri tvorbe tejto novej animovanej série," komentoval Cristiano Ronaldo. "Rovnako ako futbal spája kultúry a ľudí na celom svete, verím, že veľké animované postavy a hrdinovia môžu urobiť to isté, a preto som nadšený, že môžem spojiť svoju vášeň pre futbal s nadšením pre superhrdinov prostredníctvom tohto projektu a zdieľať obe svoje záľuby s fanúšikmi."

Striker Force 7 je nový príbeh, ktorý vytvoril Cristiano Ronaldo a tvorca superhrdinov Sharad Devarajan. Nový komiks sa odvíja od animovanej série, ktorá sa v súčasnosti vyrába. Cristiano a Devarajan sú výkonní producenti animovaného seriálu spolu s Diegom Guarderasom z VMS Communications, športovým tímom Polaris aj Jeevanom J. Kangom, výkonným viceprezidentom spoločnosti Graphic pre oblasť kreatívy.

Špeciálnu edíciu pre Free Comic Book Day napísal autor animovaných diel Merill Hagan a ilustrácie vytvoril Jeevan J. Kang. Pre milióny fanúšikov Cristiana je teraz na webovej stránke StrikerForce7.com k dispozícii aj špeciálna cover verzia limitovanej edície knihy.

Okrem špeciálneho vydania pri príležitosti Free Comic Book Day uzavreli Cristiano a Devarajan zmluvu s vydavateľom v 8 európskych krajinách na predaj série troch originálnych grafických románov založených na príbehoch jednotlivých postáv, pričom prvá kniha bude na pultoch už koncom tohto roka.

Ďalšie aktuálne informácie nájdete na www.strikerforce7.com.

O SPOLOČNOSTI GRAPHIC INDIA

GRAPHIC INDIA je spoločnosť zameraná na tvorbu hlavných postáv, komiksov a príbehov prostredníctvom mobilných a digitálnych platforiem. Prostredníctvom oceňovaného kreatívneho animačného štúdia sídliaceho v Indii sa spoločnosť Graphic snaží vytvárať pretrvávajúce príbehy a hrdinov, ktorí podnecujú predstavivosť a inšpirujú mládež v ére globalizácie na celom svete. www.graphicindia.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/881604/Graphic_India_Striker_Force_7.jpg

KONTAKT: Press@Graphicindia.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring