OTS: Cra-Z-Art oznamuje rozšírenie licenčnej zmluvy so značkou Nickelodeon

TASR, 5. augusta 2020 15:55

Spoločnosť Cra-Z-Art oznamuje rozšírenie licenčnej zmluvy so značkou Nickelodeon.

Spoločnosť bude celosvetovo zabezpečovať výrobu obľúbeného slizu Nickelodeon Slime a modelovacích hmôt.

Randolph, New Jersey 5. augusta (TASR/OTS/PRNewswire) - Spoločnosť Cra-Z-Art, špičkový výrobca hračiek, ktoré letia, výtvarných a školských potrieb, dnes oznámila strategické rozšírenie svojej existujúcej licenčnej zmluvy so značkou Nickelodeon a bude pre túto značku zabezpečovať celosvetovú výrobu a distribúciu hotového slizu (Slime), sád pre vlastnú výrobu slizu (DIY Slime Kits) a modelovacích hmôt. Doteraz firma predávala tieto výrobky iba v Spojených štátoch amerických. Výrobky budú vyrábané pod značkou Nickelodeon a budú obsahovať potreby a ingrediencie k tomu, aby si deti mohli vyrobiť svoju vlastnú verziu ikonického a milovaného zeleného slizu (Green Goo). Sliz a modelovacie hmoty budú tiež predávať v predpripravenej podobe, v rôznych veľkostiach, vôňach, farbách a konzistenciách, vrátane trblietavých a neónových farieb, ktoré svieti v noci.

Sliz (Slime) sa u detí teší veľkej obľube a šíri sa virálne cez sociálne siete. Firma Cra-Z-Art je známa svojím objavovaním najnovších trendov a rýchlym uvádzaním kvalitných produktov na trh. Firma vyrába sliz Nickelodeon Slime v Spojených štátoch amerických už tri roky.

"Firma Cra-Z-Art je nadšená z rozšírenia našej skvelej spolupráce so značkou Nickelodeon a tešíme sa na výrobu slizu a ďalších modelovacích hmôt nielen pre Spojené štáty americké, ale aj pre globálne trhy. Veľmi rýchlo sme pred tromi rokmi rozpoznali začínajúce dopytové šialenstvo po slize a uzavreli sme s ikonickou značkou Nickelodeon, ktorá s týmto slizom prišla, úspešné partnerstvo, na základe ktorého obchody v Spojených štátoch amerických trhajú rekordy, a teraz sa tešíme na to, že sa nám podarí tento úspech zopakovať aj v globálnom meradle! A sliz Nickelodeon Slime a ďalšie modelovacie hmoty zostanú aj naďalej skvelým doplnkom k našim úspešným segmentom produktov pre výtvarnú výchovu a školstvo. Rovnako ako všetky naše skvelé produkty, aj tieto výrobky pomáhajú rozvíjať tvorivosť a predstavivosť detí, ponúkajú im zábavný svet plný hier a podporujú STEM učenie," povedal Lawrence Rosen, generálny riaditeľ firmy Cra-Z-Art.

"Sliz (Slime) firmy Nickelodeon je synonymom pre detskú zábavu," povedala Pam Kaufman, prezidentka pre globálne spotrebiteľské produkty firmy ViacomCBS. "Sliz Slime a hmoty Nickelodeon a Nick Jr sú univerzálnymi hračkami a podporujú kreativitu a samostatnú hru detí, čo je v súčasnej dobe veľmi dôležité. Sme radi, že môžeme spolupracovať s firmou Cra-z-Art a ponúknuť tento ikonický zelený sliz deťom z celého sveta."

Sliz Nickelodeon Slime od firmy Cra-Z-Art a ďalšie modelovacie hmoty budú na globálnych trhoch k dispozícii už na jar 2021.

O spoločnosti CRA-Z-ART

Spoločnosť CRA-Z-ART so sídlom v meste Randolph (New Jersey), ponúka originálne, kreatívne a vzrušujúce aktivity, hračky, potreby pre výtvarnú výchovu a školské potreby, ktoré frčia. Manažérsky tím firmy CRA-Z-ART má viac ako 120 rokov skúseností s navrhovaním, výrobou a predajom papierenského tovaru, hračiek a ďalších produktov pre aktívnu zábavu. Vo firme CRA-Z-ART rozumieme potrebám maloobchodníkov aj túžbam našich zákazníkov. Každý deň napĺňame naše poslanie "Kreativita za všetkých okolností!" Viac informácií nájdete na webovej stránke www.cra-z-art.com.

O spoločnosti ViacomCBS Consumer Products:  

ViacomCBS Consumer Products (VCP) zabezpečuje všetky licenčné a merchandisingové aktivity pre spoločnosť ViacomCBS Inc. (Nasdaq: VIACA, VIAC). Ide o globálnu mediálnu a zábavnú firmu, ktorá vytvára prémiový obsah a služby pre ľudí z celého sveta. Portfólio ikonických značiek, ktoré firma VCP spravuje, zahŕňa, okrem iného, rôzne obsahové značky, ako sú BET, CBS (vrátane televíznych štúdií CBS Television Studios a televíznej distribúcia CBS Television Distribution), Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures a Showtime. Firma VCP ponúka rôznorodé animované, živé a ďalšie programy pre predškolákov, mládež i dospelých a snaží prostredníctvom franšízovej spolupráce s ikonickým značkami z celého sveta ponúkať tie najkvalitnejšie relácie a produkty. Firma VCP dohliada aj na online obsah pre televízne stanice CBS a Showtime a prevádzkuje tiež samostatné značkové elektronické obchody pre značky Star Trek, SpongeBob, South Park a MTV.

KONTAKT: Charlie Zakin, Cra-Z-Art - 973-598-3800 x256 CZAKIN@CRA-Z-ART.COM

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/412674/Cra_Z_Art_logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring