OTS: Coty Beauty uvádza parfum Closer od Halle Berry

TASR, 3. septembra 2012 9:40

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

x x x

Coty Beauty uvádza parfum Closer od Halle Berry

Nová vôňa príťažlivosti pre ňu

New York 5. septembra (PRNewswire/OTS/TASR) – Spoločnosť Coty Beauty ohlásila, že v septembri 2012 uvedie na trh novú vôňu Closer od Halle Berry. "Chcela som vytvoriť jedinečnú vôňu pre ženy, ktorá by oslovila aj mužov," vraví Halle Berry. "Vôňa je veľmi úzko prepojená s túžbou a príťažlivosťou a milujem myšlienku, že vôňa dokáže spojiť muža a ženu. Closer vytvára novú úroveň intimity prostredníctvom sily vône."

(Fotografia: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120905/NY65059)

Closer od Halle Berry je výnimočnou zmesou ženských a mužských tónov, ktorá vytvára fascinujúcu vôňu okúzľujúcu pre mužov ako aj pre ženy. Renomovaný skvelý parfumér Jacques Cavallier výborne zladil protichodné stránky vône a obalil tradičný mužský akord papradia so sladkou ženskou zmesou kvetov fialky a mimózy, jednej z obľúbených kvetov Halle Berry. Bohatý a teplý lesný stred je obklopený jemnými tónmi a temperamentným čerstvým ozónovým vrchným akordom. Ako hovorí Halle Berry, "výsledok je moderný, sexy, univerzálny, avšak nadčasový. Žena by mala túto vôňu použiť vždy, keď sa chce cítiť sexy".

Tak, ako má vôňa pôvab, ktorý zasahuje mužov i ženy, rovnako má pôvab aj dizajn balenia. Aerodynamický a moderný, proste bežná klasika. Fľaštička i obal sú vyzdobené jemnými krivkami, ktoré imitujú kontúry mužského a ženského tela. Toto provokatívne zaoblenie je zobrazené na elegantnej fľaštičke v tvare hranola a vytvára vábivú hru protikladov.

V reklamnej kampani, ktorú fotograficky zachycuje Alexei Hay a riadi Francis Lawrence, Halle Berry sa hrá s rovnakými rodovými rolami jej vône. Halle, oblečená v klasickej bielej mužskej košeli s dlhým rukávom, s monogramom iniciálok a viazankou, stojí sebaisto a jej telo je opásané párom holých svalnatých mužských rúk. Spája ich jej vôňa. Je to vzájomná príťažlivosť, ktorú nemožno odmietnuť. Smelá sexy kampaň skúma prirodzenú sexuálnu chémiu medzi mužom a ženou, ktorá sa spúšťa a zväčšuje silou vône.

Closer od Halle Berry bude k dispozícii v maloobchodných predajniach na celom svete v septembri 2012.

Ak chcete zobraziť ešte nesledovanú televíznu reklamu na výrobok Closer, v ktorej účinkuje Halle Berry, navštívte webovú stránku www.youtube.com/user/HalleBerryFragrances/videos

Ďalšie informácie o vôňach od Halle Berry nájdete na webových stránkach www.halleberryfragrances.com a www.facebook.com/halleberryfragrances

kontakt:

Emily Schuler - Coty Beauty

Tel: +1-212-389-7576

emily_schuler@cotyinc.com

TASR dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring