OTS: Corsair Infrastructure Partners informuje o dlhodobých investíciách...

TASR, 21. marca 2019 10:28

OTS: Corsair Infrastructure Partners informuje o dlhodobých investíciách spoločnosti HarbourVest Partners

HarbourVest investuje do troch fondov spoločnosti Corsair Infrastructure Partners, ktoré sú zamerané na infraštruktúru prepravy

New York 21. marca (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Corsair Infrastructure Partners (“CIP”), celosvetový podnik zameraný na investície do infraštruktúr patriaci pod spoločnosť Corsair Capital (“Corsair”), dnes oznámil, že spoločnosť HarbourVest Partners (“HarbourVest”), popredný inštitucionálny investor pôsobiaci v rámci viacerých tried aktív a geografických oblastí, investuje do troch nových fondov prepravy a poistenia, ktoré boli vytvorené za účelom rozmiestnenia kapitálu do sektoru letectva, prístavov a ciest.

Na začiatku tohto roku nové fondy CIP nadobudli akvizíciou akcie v troch platformových spoločnostiach - developera letísk Vantage Airport Group, rakúskeho lodného prepravcu DP World Australia, a španielskeho prevádzkovateľa cestnej prepravy Itínere Infraestructuras - nadobudli ich od rôznych akcionárov vrátane spoločnosti Gateway Infrastructure Investments, ako prostriedok naplnenia odkazu spoločnosti CIP. Investície spoločnosti HarbourVest pochádzajú z dlhodobého inštitucionálneho kapitálu, ktorý bol určený na podporu sponzorov investujúcich do infraštruktúry, ako je CIP, a budú mať podstatné miesto pri realizovaní stratégií rastu spoločnosti CIP vo všetkých troch platformách.

Hari R. Rajan, generálny riaditeľ spoločnosti Corsair a riaditeľ CIP povedal, “Sme nadšení z toho, že môžeme privítať spoločnosť HarbourVest ako vedúceho investora našich nových fondov. HarbourVest má veľmi dobrú reputáciu a dlhú históriu spolupráce s generálnymi partnermi v oblasti infraštruktúry, tešíme sa na dlhý a produktívny vzťah s nimi.”

Kevin Warn-Schindel, generálny riaditeľ v spoločnosti HarbourVest povedal, “Sme nadšení z obchodného partnerstva so spoločnosťou Corsair v súvislosti s touto investíciou a veríme, že portfólio aktív vysokokvalitnej infraštruktúry spravovaných tímom ostrieľaných investičných odborníkov spoločnosti Corsair predstavuje pre stratégiu infraštruktúry spoločnosti HarbourVest atraktívnu investíciu. Tešíme sa na spoluprácu so spoločnosťou Corsair a jeho manažérskym tímom pri realizácii rastu investície do každej platformy z dlhodobého hľadiska.”

O spoločnosti Corsair Capital a Corsair Infrastructure Partners Spoločnosť Corsair Capital, založená v roku 1992, je popredným globálnym špecializovaným investorom. Spoločnosť Corsair má významnú platformu vlastného majetku, ktorý investovala v podstate do všetkých subsektorov priemyslu finančných služieb vrátane wealth & asset manažmentu, platieb a finančných technológií, služieb, poistenia a bankovníctva a špecializovaných finančných nástrojov. Od svojho vzniku spoločnosť manažovala alebo spolumanažovala investície vlastného majetku v hodnote 8 miliárd amerických dolárov. Firma spravuje taktiež Corsair Infrastructure Partners, podnik zameraný na sponzoring celosvetového majetku v oblasti infraštruktúry a manažovanie investícií. Podnik bol založený v roku 2015 a spravuje 2,9 miliárd amerických dolárov v podobe fondov zriadených na podporu infraštruktúr. Pre viac informácii: www.corsair-infrastructure.com.

O spoločnosti HarbourVest Partners

Spoločnosť HarbourVest je nezávislým investičným špecialistom pre globálny súkromný trh, ktorá má 36-ročné skúsenosti a od 31. decembra 2018 spravuje majetok v hodnote viac ako 58 miliárd amerických dolárov. Silná firemná globálna platforma ponúka klientom investičné príležitosti prostredníctvom hlavných investícií do fondov, vedľajších investícií, a priamych spoločných investícií do zmiešaných fondov alebo samostatne spravovaných účtov. Spoločnosť HarbourVest má viac ako 500 zamestnancov, vrátane viac ako 100 investičných odborníkov v Ázii, Európe a v Amerike. Tento globálny tím zveril viac ako 35 miliárd amerických dolárov do novovytvorených fondov, realizoval vedľajšie obchody za viac ako 19 miliárd amerických dolárov a investoval viac ako 9 miliárd amerických dolárov priamo do prevádzok spoločností. Obchodné partnerstvo so spoločnosťou HarbourVest poskytuje klientom riešenia na mieru, dlhodobé obchodné vzťahy, odporúčania, a preukázané výsledky.

Pozri zdroj na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190320005503/en/

Zdroj: Corsair Infrastructure Partners

Kontakty:

Média:

Sard Verbinnen & Co

Matt Benson / David Millar / Danya Al-Qattan, +1 212-687-8080

Conrad Harrington, +44 20 7467 1050

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring