OTS: Codewise menuje Dr. Johna Malatestu svojim generálnym riaditeľom...

TASR, 17. októbra 2018 10:42

OTS: Codewise menuje Dr. Johna Malatestu svojim generálnym riaditeľom. Zakladateľ spoločnosti Robert Gryn sa stáva predsedom predstavenstva.

Palo Alto, Kalifornia 17. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Codewise, prvý poskytovateľ merania online reklám na báze umelej inteligencie a manažérskych systémov pre digitálny marketing, ktorý si od Financial Times vyslúžil pomenovanie „jedna z najrýchlejšie rastúcich spoločnosti v Európe", dnes oznámil, že do funkcie svojho generálneho riaditeľa menoval Dr. Johna Malatestu, 46, ako následníka svojho predchodcu a zakladateľa Roberta Gryn, 32. Malatesta zostáva vo svojich predchádzajúcich pozíciách prezidenta a vedúceho oddelenia príjmov a marketingu. Gryn bol menovaný na post predsedu predstavenstva spoločnosti Codewise. Menovanie do oboch výkonných pozícií nadobúda okamžitú platnosť.

Ako medzinárodne uznávaný líder v odvetví prináša pán Malatesta so sebou 22 rokov skúseností s riadením podnikov v oblasti softvérov, kde zastával mnohé vedúce pozície v malých a stredných podnikoch a v spoločnostiach uvedených na rebríčku Fortune 500.

„John je pre spoločnosť Codewise ten správny líder," uviedol Gryn. „Jeho rozsiahle skúsenosti s riadením podnikov, poznatky z marketingového cloudu a oblasti riadenia služieb zákazníkom, značne podporia úsilie firmy Codewise upevniť svoju vedúcu pozíciu v rýchlo sa meniacom prostredí reklamných a marketingových technológií. Jeho hlboké dlhoročné skúsenosti s riadením vo všeobecnosti pomôžu otvoriť novú kapitolu v dejinách spoločnosti Codewise. Chceme spolu upevňovať princípy trvalo udržateľného rastu a inovácií vedených zákazníkmi a aplikovať ich aj na nové sféry, trhové segmenty a geografické oblasti. Ďalším dôležitým kritériom pre mňa bolo, že John prirodzeným spôsobom zapadá do prostredia kultúrnej transformácie spoločnosti Codewise meniacej sa na vyspelého lídra na trhu. Od svojho vstupu do spoločnosti Codewise John preukazoval hlboké porozumenie našej histórii, technológiám aj odbornému základu a na druhej strane tiež pochopil, že sa pohybujeme v neustále sa meniacom zákazníckom ekosystéme. S cieľom zosúladiť tieto dve dimenzie John inicioval hlbokú operačnú a strategickú transformáciu zameranú na ďalšie prehĺbenie blízkosti vzťahu so zákazníkom a zvýšenie prevádzkovej excelentnosti v našej DNA. Sme nesmierne radi, že máme v našom manažérskom tíme človeka s Johnovými kvalitami. Mne to tiež umožní venovať oveľa viac času rozvoju vzťahov s medzinárodnými obchodnými organizáciami, zabezpečovaniu agendy zodpovednosti a dodržiavania regulačného rámca v oblasti reklamných technológií a v neposlednom rade budem mať aj viac času na realizáciu svojho sna o pomoci začínajúcim podnikateľom zdieľaním vedomostí a skúseností, ktoré mne pomohli vybudovať jednu z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich technologických spoločností na svete."

„Je pre mňa obrovskou cťou viesť spoločnosť Codewise do ďalšej fázy rozvoja inovácií zameraných na zákazníka a prevádzkovej excelentnosti," uviedol Malatesta. „Robert Gryn vybudoval nielen jednu z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich spoločností v Európe, ale doslovne započal revolúciu v oblasti výkonnosti marketingu pomocou vizionárskych nápadov a produktov. Vďaka nemu a mimoriadne talentovanému a inovatívnemu tímu spoločnosti Codewise dokázali digitálni marketéri v tisíckach značiek a agentúr po celom svete maximalizovať návratnosť svojich investícií do reklamy prostredníctvom našich najvýkonnejších platforiem na meranie a optimalizáciu reklám Ad Exchange a Online Ads. Na základe týchto úspechov sa dnes Codewise dostáva na úplne novú úroveň plánovania a realizácie so zameraním na zákazníka, posilňuje prevádzkovú disciplínu a upevní opakovateľné a škálovateľné modely rastu poskytujúce ešte väčšiu hodnotu našim zákazníkom a zamestnancom."

John Malatesta je doktorom ekonomiky a je členom viacerých významných medzinárodných obchodných organizácií. Pred vymenovaním do funkcie zastával viaceré vedúce a výkonné pozície v IBM, Accenture, Sun Microsystems, Oracle, Kaspersky Lab, Schneider Electric a Socialbakers.

O spoločnosti Codewise

Spoločnosť Codewise bola založená v roku 2011 ako prvý poskytovateľ merania online reklám na báze umelej inteligencie a manažérskych systémov pre digitálny marketing. V rokoch 2017 a 2018 si spoločnosť Codewise vyslúžila od Financial Times, Statista a Deloitte pomenovanie „jedna z najrýchlejšie rastúcich technologických spoločnosti v Európe". Riešenia spoločnosti Codewise pomáhajú tisícom firiem v 190 krajinách sledovať, merať a optimalizovať miliardové výdavky na reklamu a zvyšovať efektivitu a návratnosť investícií. Spoločnosť Codewise v súčasnosti monitoruje viac ako 2,5 miliardy dolárov, ktoré do digitálnej reklamy investovali niektoré z najväčších svetových značiek a reklamných agentúr, vrátane 400 miliónov dolárov výdavkov na reklamu na Facebooku.

Viac informácií nájdete na codewise.com.

PR kontakt: media@codewise.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/767594/Codewise_new_execs.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/659010/Codewise_logo1_Logo.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu