OTS: Chemetall® sa stáva novým globálnym dodávateľom inovatívnym technológií...

TASR, 10. januára 2018 15:12

OTS: Chemetall® sa stáva novým globálnym dodávateľom inovatívnym technológií povrchovej úpravy pre spoločnosť BASF

Frankfurt, Nemecko 10. januára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Približne pred rokom získala divízia povrchov spoločnosti BASF firmu Chemetall, ktorá je popredným globálnym dodávateľom technológií povrchovej úpravy. Spoločnosť Chemetall je vo výrobnom odvetví známa svojimi vysoko kvalitnými výrobkami a riešeniami a v rámci spoločnosti BASF bude súčasťou globálnej obchodnej jednotky povrchovej úpravy divízie povrchov. Nový imidž značky Chemetall bol prezentovaný počas slávnostných podujatí v sídle spoločnosti vo Frankfurte, Nemecku a tiež v podnikoch na celom svete. Martin Jung, viceprezident pre povrchovú úpravu divízie povrchov spoločnosti BASF, komentoval tento míľnik takto: „Jeden plus jeden je viac ako dva! Naša nová značka odráža impozantné know-how firmy BASF v chemických a náterových aplikáciách so špičkovou pozíciou na trhu v aplikovanej povrchovej úprave od firmy Chemetall. Spoločne ponúkneme zákazníkom bezkonkurenčné riešenia."

Spoločnosť BASF je už dlho uznávaná ako líder v globálnej inovácii. Chemetall je zas celosvetovo známy svojimi vysoko výkonnými produktmi a individuálnymi riešeniami. Kombinácia skúseností a inovačnej sily dvoch popredných firiem na globálnom trhu urýchli inovácie a prinesie ešte väčší prínos zákazníkom.

Julia Murrayová, riaditeľka globálnej marketingovej komunikácie divízie povrchových úprav, povedala: „Značka Chemetall je uznávaná ako líder v technológiách a my sme zas hrdí na náš zákaznícky orientovaný prístup na lokálnej aj globálnej úrovni. Byť súčasťou divízie povrchov spoločnosti BASF vytvára príležitosť lepšie slúžiť zákazníkom pomocou kombinácie odbornosti a záväzku k neustálej inovácii. Chceme našim zákazníkom naďalej sprístupňovať najnovšie technológie, systémy a riešenia v celom hodnotovom reťazci, vždy s cieľom zvýšiť efektivitu a hodnotu pre zákazníka."

Pod značkou Chemetall spoločnosť BASF vyvíja a vyrába prispôsobené technológie a systémové riešenia pre aplikovanú povrchovú úpravu. Výrobky chránia kovy pred koróziou, uľahčujú tvárnenie a obrábanie, umožňujú optimálne pripraviť diely na lakovanie a zabezpečujú správnu priľnavosť povlaku. Tieto výrobky sa používajú v širokej škále priemyselných odvetví a na koncových trhoch, ako napríklad automobilový priemysel, letecký priemysel, povrchová úprava hliníka a tvárnenie kovov.

O divízii povrchov spoločnosti BASF

Divízia povrchov spoločnosti BASF sa špecializuje na vývoj, výrobu a marketing inovatívnych a udržateľných originálnych automobilových dielov a povrchových úprav, ako aj dekoratívnych farieb. Ponúkame vysokovýkonné riešenia, dizajn a nové aplikácie, ktoré uspokoja potreby našich partnerov na celom svete. Spoločnosť BASF stavia na zručnostiach, vedomostiach a zdrojoch interdisciplinárnych a globálnych tímov, pre ktoré prevádzkuje spoločnú sieť pobočiek v Európe, Severnej Amerike, Južnej Amerike, Ázii a v Tichomorí. V roku 2016 dosiahla divízia povrchov celosvetový predaj vo výške približne 3,2 miliardy eur.

V roku 2016 spoločnosť BASF získala spoločnosť Chemetall, ktorá je popredným svetovým dodávateľom aplikovaných povrchových úprav kovových, plastových a sklených podkladov v širokej škále odvetví a koncových trhov. S touto expanziou v portfóliu sa spoločnosť BASF stáva komplexným poskytovateľom riešení pre nátery.

Riešenia za hranicami vašich predstáv - povrchy od BASF. Viac informácií o divízii povrchov spoločnosti BASF a jej produktoch nájdete na: www.basf-coatings.com.

O spoločnosti BASF

V spoločnosti BASF vytvárame chémiu pre udržateľnú budúcnosť. Kombinujeme hospodársky úspech s ochranou životného prostredia a spoločenskou zodpovednosťou. Približne 114 000 zamestnancov v skupine BASF pracuje na tom, aby prispeli k úspechu našich zákazníkov takmer vo všetkých odvetviach a krajinách sveta. Naše portfólio je organizované do piatich segmentov: Chemikálie, Výkonné produkty, Funkčné materiály a Riešenia, Poľnohospodárske riešenia a Ropa a plyn. Spoločnosť BASF dosiahla v roku 2016 tržby vo výške približne 58 miliárd EUR. Akcie BASF sú obchodované na burzách cenných papierov vo Frankfurte nad Mohanom (BAS), Londýne (BFA) a Zürichu (BAS). Ďalšie informácie získate na www.basf.com.

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/626792/Chemetall_BASF_Logo.jpg

Kontakt: Jörg Zumkley, Phone: +49 2501 14-3453, joerg.zumkley@basf.com ; Julia Murray, Telefón: +908-508-2107, julia.murray@basf.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring