OTS: Casio poskytuje bezplatné webové služby vedeckej kalkulačky a učebné nás...

TASR, 22. apríla 2020 10:19

Casio poskytuje bezplatné webové služby vedeckej kalkulačky a učebné nástroje na podporu štúdia matematiky počas povinného uzatvorenia škôl

Podpora online vyučovania a domáceho štúdia pre študentov a učiteľov na celom svete

TOKIO, 22. apríla 2020 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Spoločnosť Casio Computer Co., Ltd., dnes oznámila, že na celom svete bezplatne ponúka celý balíček PLUS, ktorý obsahuje webovú službu ClassPad.net pre matematické výpočty, s cieľom podporiť študentov a učiteľov v období, kedy sú školy uzavreté kvôli pandémii koronavírusu. Balíček PLUS je bežne dostupný po zaplatení predplatného a poskytuje používateľom prístup ku všetkým najpokročilejším funkciám výpočtov a tvorbe grafov ClassPad.net. Casio tiež bezplatne poskytuje softvérové aplikácie Manager a Emulator pre učiteľov, ktorí vedú online kurzy. Obe budú zadarmo do 31. augusta 2020*.

*Platí len pre aplikácie CASIO ClassPad a CASIO fx-CG500 (iOS/Android): zadarmo budú po dobu šiestich mesiacov od dátumu stiahnutia.

ClassPad.net je webová služba, ktorá umožňuje používateľom počítať funkcie, vytvárať grafy a vykonávať štatistické aj geometrické výpočty. Používatelia môžu v okne prehliadača ľubovoľne usporiadať svoje číselné vzorce, geometrické obrázky a grafy. Spoločnosť Casio teraz poskytuje bezplatne najvyšší balíček PLUS, čím poskytuje všetkým používateľom prístup k počítačovému algebraickému systému (CAS), ktorý dokáže vykonávať množstvo výpočtov na základe výrazov a k ďalším pokročilým funkciám, ako je napríklad možnosť vpisovať matematické vstupy rukou. Grafy a ďalšie údaje vytvorené na ClasPad.net si môžete uložiť a zdieľať pre účely individuálneho vzdelávania doma, alebo online.

Druhá možnosť, ktorá je teraz k dispozícii zdarma, sú softvérové aplikácie Casio Manager a Emulator pre učiteľov. Tieto slúžia na vykonávanie operácií vedeckých kalkulačiek na osobných počítačoch. Obe aplikácie pracujú s nástrojmi na videokonferencie, aby uľahčili študentom prezeranie grafov a vzorcov, ktoré učiteľ píše na svojej obrazovke počas online hodiny. Aj keď sa študenti nemôžu osobne stretnúť na hodine kvôli zavretým školám alebo nariadeniam zostať doma, učitelia môžu pomocou týchto nástrojov ľahko prednášať metódy výpočtu prostredníctvom webu. Jednoducho si stiahnite a nainštalujte softvérové aplikácie z nižšie uvedenej špeciálnej webovej stránky.

Ponuka webových nástrojov zdarma platí

od 15. apríla 2020 do 31. augusta 2020*

*Platí len pre aplikácie CASIO ClassPad a CASIO fx-CG500 (iOS/Android): zadarmo budú po dobu šiestich mesiacov od dátumu stiahnutia.

Špeciálna webová stránka

https://edu.casio.com/softwarelicense/aid/

Casio má tiež svoju oficiálnu webovú stránku pre učiteľov a študentov.

Zvoľte si jazyk svojej krajiny pomocou odkazu: http://edu.casio.com/ke/links/#links.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1155450/CASIO_ClassPad.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1155453/CASIO_ClassPad_Manager.jpg

KONTAKT: PR Team, pr@casio.co.jp, +81-3-5334-4830

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring