OTS: C&A rozširuje svoje elektronické podnikanie: Nový online shop pre ...

TASR, 22. marca 2018 10:23

C&A rozširuje svoje elektronické podnikanie: Nový online shop pre ďalších jedenásť krajín

Düsseldorf, Nemecko 22. marca /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Európsky online shop je v anglickom jazyku s pevnými cenami, jednotnou menou a štandardizovanou ponukou - Rozsah aktivít e-commerce sa viac ako zdvojnásobil s deviatimi krajinami na dvadsať - Táto platforma otvára nové trhy

Spoločnosť C&A posilňuje svoje zameranie na podnikanie v oblasti elektronického obchodu uvedením európskeho online shopu od začiatku marca. "Internetový obchod je ďalším veľkým krokom k rozšíreniu našich aktivít online," hovorí Dr. Andreas Hammer, Director E-Commerce Europe. Vďaka novej platforme môže spoločnosť C&A viac ako zdvojnásobiť dosah online aktivít z deviatich na dvadsať krajín.

Medzi ďalších jedenásť krajín patrí Česká republika, Slovensko, Chorvátsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovinsko a Maďarsko, kde už C&A svoje predajne má. Online shop funguje taktiež v Dánsku, Fínsku, Grécku a Švédsku, kde spoločnosť svoje zastúpenie nemá. "Vieme, že mnoho ľudí z týchto krajín ľutuje, že nemôžu objednávať našu módu online. Nový európsky online shop je pre nich dobrou správou," vysvetľuje Dr. Hammer.

Ponuka pre každého 

Nový európsky online shop je štandardizovanou anglickou platformou pre zákazníkov z jedenástich krajín. Všetky ceny sú uvádzané v eurách bez ohľadu na lokálnu menu. "Platforma si právom zaslúži názov "európsky online obchod". Bez ohľadu na to, že z ktorej krajiny zákazník pochádza, ponuka a cena sú úplne totožné."

Spoločnosť C&A v súčasnosti prevádzkuje internetový obchod v nasledujúcich deviatich krajinách v príslušnom národnom jazyku: Belgicku, Nemecku, Francúzsku, Taliansku, Holandsku, Rakúsku, Poľsku, Švajčiarsku a Španielsku. Pre zákazníkov týchto ponúk online sa nič nezmení. Môžu pokračovať v používaní online ponuky ako obvykle v lokálnom jazyku.

O C&A Europe

S viac ako 1 500 obchodmi v 18 európskych krajinách a viac ako 35 000 zamestnancami je C&A Europe jednou z popredných módnych maloobchodných firiem v Európe. C&A Europe víta viac ako dva milióny návštevníkov denne a ponúka kvalitnú módu za dostupné ceny pre celú rodinu. Okrem našich európskych obchodov má spoločnosť C&A taktiež svoje zastúpenie v Brazílii, Mexiku a Číne.

Pre viac informácií c-a.com/corporate

Picture: http://www.apimages.com  and https://www.presseportal.de/nr/112929

C&A Moda, s.r.o.

press.cz@canda.com

00421-327-407-211  

Source: C&A Europe (cunda.de)

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring