OTS: Budúcnosť kamenného obchodu Vol.3

TASR, 13. decembra 2018 14:51

Bratislava 13. decembra (TASR-OTS) - Ako zachovať priazeň kamenných obchodov? Aké sú fungujúce riešenia obchodníkov? Ako sa správajú projekty prinášajúce reálne ROI? Aj toto sú témy pripravovaného 3. ročníka retailového festivalu RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE 2019.

Bratislavský hotel Radisson Blu Carlton sa v apríli 2019 stane dejiskom už 3. ročníka seriálu Retail Innovations. Podujatie, ktoré každoročne privíta cez 200 účastníkov ponúkne opäť akčný inšpiratívny program, nabitý zanietenými profesionálmi. „V 3. ročníku festivalu ponúkneme 15 zaujímavých rečníkov, pri čom opäť nebudú chýbať osobnosti zo zahraničia. Chceme nadviazať na minuloročný úspech Ronny Max z USA a opäť pritiahnuť zaujímavé mená. Čím ale chceme zaujať najviac, je expresívna téma. Pre rok 2019 sme si tému festivalu určili: TOTO FUNGUJE! “ hovorí Tibor Tabery, zakladateľ podujatia a dodáva „ Želáme si, aby vo vystúpeniach rečníkov odzneli fungujúce príklady riešení, ktoré boli úspešné a vďaka ktorým obchodník prosperuje a rastie.“

Festival RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE je akčný jednodňový event, ktorý už tretím rokom v Bratislave vždy v apríli oslovuje komunitu obchodníkov a cieli na živé aktuálne témy lokálneho kamenného retailu. Na minulých ročníkoch sa, ako rečníci, predstavilo spolu viac ako 30 osobností, medzi nimi Ronny Max, Martin Frank Dirks, Carlo Ratti associati, Peter Littmann a mnohí ďalší.

Viac informácií o podujatí získate na webovej stránke www.retail-innovations.com, alebo FB konte eventu Retail Innovtions HUB.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu