OTS: Brainstorming na tému: Kde je a čo potrebuje Slovensko?

TASR, 7. novembra 2012 8:12

OTS: Brainstorming na tému: Kde je a čo potrebuje Slovensko? Najuznávanejší za dvadsaťročie

Bratislava 7. novembra (TASR-OTS) - Na 93. riadom zhromaždení a celkove 232. podujatí 20-ročného združenia Neformálne ekonomické fórum Hospodársky klub v piatok 9. novembra o 10.00 h v Pálfiho paláci na Zámockej ul. v Bratislave budú slávnostne vyhlásené výsledky III. ročníka ankety Desať NAJuznávanejších k 20. výročiu Slovenskej republiky v štyroch kategóriách: Hospodársky líder, Politik – Verejný činiteľ, Hospodárska – Vedeckotechnická organizácia a Univerzita – Vysoká škola. Hlasovalo vyše dvanásťtisíc návštevníkov www.hospodarskyklub.sk, kde budú zverejnené aj oficiálne výsledky. Anketu organizovalo združenie s podporou šiestich firiem: PSS, Polleo Partners. United Group, Cementáreň Ladce, ZCPP SR a Kávomaty. V druhej časti zhromaždenia sa uskutoční brainstorming na tému: „Vývoj slovenskej spoločnosti v roku 2012, jeho výsledky a možnosti so zreteľom na Správu WEF o globálnej konkurencieschopnosti, situáciu v EÚ a v eurozóne. Do diskusie sa prihlásili viacerí z desiatich najuznávanejších a tiež nominovaní na Zlatý biatec za rok 2012. V rokovacej sále sa očakáva vyše sto osobností. V súvislosti s touto témou sa účastníci oboznámia aj s otvoreným listom skupiny členov združenia „O kvalite života v Slovenskej republike“, ktorý je adresovaný predsedovi vlády SR Robertovi Ficovi. Dostanú informáciu o prvom zahraničnom laureátovi Zlatého biatca za rok 2012 a o ďalších navrhnutých na nomináciu.

Zástupcovia médií sú na tomto podujatí vítaní s prosbou, aby oznámili svoju účasť na e-mail: pkasalovsky@hospodarskyklub.sk

Kontakt: NEF Hospodársky klub, združenie www.hospodarskyklub.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring