OTS: Bondra, Lintner, Karhan či Slovák. Do Zvolena zavítajú známe tváre

TASR, 9. augusta 2019 13:26

OTS: Bondra, Lintner, Karhan či Slovák. Do Zvolena zavítajú známe tváre, aby podporili dobrú vec

Bratislava 9. augusta (TASR-OTS) - Už v piatok 16. augusta sa v areáli hotela Tenis vo Zvolene uskutoční 3. ročník charitatívneho mediálneho tenisového turnaja s názvom PLAY 4 CHARITY. Známe osobnosti si zmerajú sily vo štvorhre, verejnosť ich môže prísť povzbudiť od 9:00. „Ľudia sa môžu podvečer o 18:00 tešiť na tenisovú exhibíciu osobností a autogramiádu. Zároveň budú môcť zakúpením tombolových lístkov prispieť tým, ktorí to potrebujú a vyhrať zaujímavé ceny,“ hovorí hlavný organizátor podujatia z agentúry W.R.P.R. Ivan Rudolf.

Akciu podporila aj tenistka Dominika Cibulková, ktorá venovala podpísanú raketu a tenisky, ktoré budú predmetom dražby. Výťažok z nej, tak ako z celej akcie poputuje tento rok neziskovej organizácii Plamienok, ktorá bezplatne poskytuje nevyliečiteľne chorým a zomierajúcim deťom domácu paliatívnu liečbu a starostlivosť. „Vo Zvolene sa stretnú špičkové osobnosti z rôznych oblastí, účasť prisľúbili okrem iných hokejoví majstri sveta Peter Bondra, Richard Lintner, bývalí futbaloví reprezentanti Miroslav Karhan, Igor Demo, Ján Kocian, herci Marián Slovák, Juraj Hrčka a mnoho ďalších,“ hovorí o účasti hviezd riaditeľ turnaja a známy športový moderátor Dušan Gabáni.

„Srdečne pozývame všetkých ľudí zo Zvolena aj okolia, aby sa prišli zabaviť a podporiť dobrú vec. Myslím, že sa majú na čo tešiť,“ dodal Rudolf.

Viac informácií na: www.play4charity.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring