OTS: Bloomberg BNEF zaradil spoločnosť LONGI Solar na druhé miesto na svete...

TASR, 14. novembra 2017 9:09

OTS: Bloomberg BNEF zaradil spoločnosť LONGI Solar na druhé miesto na svete na základe finančného zdravia

Peking, Čína 14. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Agentúra Bloomberg New Energy Finance je popredným svetovým zdrojom informácií o globálnej dynamike vývoja a finančnej situácii v oblasti fotovoltiky. Jej systém odstupňovania výrobcov fotovoltických článkov je dôležitou bázou pre rozhodovanie odborníkov v oblasti fotovoltiky. Dve najdôležitejšie hodnotiace kritériá sú „financovateľnosť" a "finančné zdravie".

Podľa ostatnej hodnotiacej správy za druhý štvrťrok 2017 je spoločnosť LONGi Solar, ktorá len pred dvoma rokmi vstúpila na trh s modulmi, uvedená na zozname „svetových top 10 značiek fotovoltických modulov angažovaných do väčšiny projektov financovaných dlhom" a jeho finančné zdravie sa umiestnilo na druhej priečke na svete a na prvom mieste v Číne medzi všetkými výrobcami fotovoltických modulov.

Spoločnosť LONGi Solar patrí medzi 10 svetovo najvýznamnejších značiek fotovoltických modulov podľa financovateľnosti

„Financovateľnosť" sa týka toho, s akou pravdepodobnosťou dostanú projekty, ktoré využívajú solárne produkty, ponuku na bezregresné dlhové financovanie zo strany bánk.

Agentúra Bloomberg New Energy Finance vytvorila na základe dokončených projektov sledovaných v rámci svojej databázy, vrátane 5 300 projektov fotovoltiky za ostatné dva roky, poradie spoločností podľa dlhového financovania spomedzi globálnych výrobcov modulov „1. stupňa" a spoločnosť LONGi Solar sa bez problémov dostala medzi do TOP 10 (projekty po júni 2015).

Finančné zdravie - na druhom mieste na svete a na prvom mieste v Číne

Skóre Altman-Z je indikátor pomeru odrážajúci finančné zdravie výrobcu, ktorý vyjadruje pravdepodobnosť bankrotu spoločnosti do dvoch rokov. Skóre Z> 2,6 znamená, že podnik je v bezpečnej oblasti, 1,1

Výsledky správy agentúry Bloomberg ukazujú, že v druhom štvrťroku 2017 sa v „bezpečnej oblasti" nachádzajú iba tri spoločnosti na výrobu modulov a spoločnosť LONGi Solar je jediným čínskym výrobcom modulov vykazujúcim skvelé finančné zdravie.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/602632/LONGi_Solar.jpg

Kontakt:

Amy Ma

+86-183-9213-1832

mayy@longi-silicon.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring