OTS: BitHarp uvádza akciovú ponuku svojich zariadení na ťažbu kryptomeny

TASR, 19. septembra 2019 11:31

OTS: BitHarp uvádza akciovú ponuku svojich zariadení na ťažbu kryptomeny

Wellington, Nový Zéland, 19. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - BitHarp (www.bitharp.com), novozélandská spoločnosť špecializujúca sa na vývoj vysokovýkonných zariadení na ťažbu kryptomien práve uviedla atraktívnu propagačnú kampaň 3 plus 1 na svoje nové technológie Lyre Miner a Harp Miner. Táto akciová ponuka potrvá do 2. októbra a zákazníkom, ktorí si kúpia tri jednotky umožní získať jedno zariadenie úplne zdarma.

BitHarp nedávno upútala pozornosť zákazníkov, keď uviedla na trh dve výkonné zariadenia na ťažbu kryptomeny. Pri ich tvorbe sa firma sústredila najmä na výkon a ziskovosť klientov. Sú vhodné na použitie v domácnosti, v kancelárii ako aj v dátových centrách a obe zabezpečujú ťažbu mien Bitcoin, Litecoin, Ethereum aj Dash. Lyre Miner aj Harp Miner sú extrémne výkonné a ponúkajú vysokú mieru výkonu ťažby pri relatívne nízkej energetickej spotrebe, ako je uvedené nižšie.

Lyre Miner: 335 TH/s pre Bitcoin, 55 GH/s pre Litecoin, 14 GH/s pre Ethereum a 9 TH/s pre Dash, pri energetickej spotrebe 600 W. Harp Miner: 2000 TH/s pre Bitcoin 300 GH/s pre Litecoin, 75 GH/s pre Ethereum a 50 TH/s pre Dash, pri energetickej spotrebe 2400 W.

Jedným z hlavných cieľov spoločnosti BitHarp bolo sprístupniť výhody ťažby kryptomeny klientom, ktorí nemaj z tejto oblasti vedomosti a skúsenosti. Oba produkty sú k dispozícii vopred nakonfigurované, čo zákazníkom umožní ich len zapojiť do siete, vybrať si mince, ktoré chcú ťažiť, vložiť dáta ohľadne ťažobného poolu a začať s ťažbou. Čo je najdôležitejšie, obe zariadenia sú schopné zabezpečiť návratnosť investícií za krátku dobu.

„Sme veľmi radi, že môžeme zákazníkom ponúknuť našu akciu 3 plus 1. Vo firme BitHarp sa vždy snažíme nájsť spôsob, ako premeniť ťažbu kryptomien na ziskovú aktivitu pre našich zákazníkov," uviedol hovorca firmy BitHarp. „Odteraz až do 2. októbra si môžete zakúpiť tri z našich vysokovýkonných zariadení za cenu troch."

Viac informácií o Lyre Miner a Harp Miner nájdete na: https://www.bitharp.com/

O spoločnosti BitHarp

BitHarp je výrobca kryptomien so sídlom na Novom Zélande, ktorý ponúka najvýkonnejšie a najflexibilnejšie zariadenia na ťažbu s cieľom zjednodušiť ťažbu a sprostredkovať zisk každému investorovi.

Kontakt:

Alexa Zimine

+64-9884-8279

alexa@bitharp.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring