OTS: Aukcia Landmark Exchange: CoinEx „Epic Sat

TASR, 24. apríla 2024 9:03

Hongkong 24. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Štvrtý „epic sat", ktorý predtým vyťažila spoločnosť ViaBTC (https://www.viabtc.com/) tretí najväčší ťažobný pool na svete, sa v súčasnosti draží na burze kryptomien CoinEx. Ako vôbec prvá verejná aukcia „epic sat" na burze sa aukcia začala 23. apríla o 00:00 (UTC+8). Používatelia služby CoinEx môžu svoje ponuky zadávať okamžite po vstupe na stránku aukcie (https://www.coinex.com/en/halving-block-auction), pričom minimálna ponuka je 1 BTC.

Aukcia sa skončí 26. apríla o 00:00 (UTC+8) a záujemca s najvyššou ponukou bude mať možnosť získať tento vzácny žetón „epic sat". Na účasť v aukcii musia mať účastníci dostatok prostriedkov na spotovom účte CoinEx. V aukcii sú akceptované len ponuky BTC. Po prijatí ponuky systém odpočíta aktíva BTC. V prípade vyššej ponuky sa aktíva okamžite vrátia, čo účastníkom umožní predložiť druhú ponuku. CoinEx oznámi výsledky všetkým účastníkom prostredníctvom správ na mieste a e-mailov.

Prvý satoshi (najmenšia jednotka bitcoinu) každej polovičnej výmeny, ku ktorej dochádza po 210 000 blokoch alebo približne každé štyri roky, je známy ako „epic sat". Celkovo existuje len približne 32 epických satelitov, takže každý z nich je jedinečný a pozoruhodný. V súčasnosti sú na trhu len štyri veľkolepé epické satelity, vďaka čomu má každý z nich jedinečný historický význam a je v ekosystéme Bitcoinu vzácny. Aukčná sieň Sotheby's raz vydražila „rare sat", ktorý je menej vzácny ako epic sat, a predal sa za vysokú cenu 107 950 USD.

O burze CoinEx

CoinEx je globálna kryptomenová burza, založená v roku 2017, ktorá je zameraná na uľahčenie obchodovania. Platforma ponúka celý rad služieb vrátane spotového a maržového obchodovania, swapov, automatizovaného tvorcu trhu (AMM) a služieb finančnej správy pre viac ako 5 miliónov používateľov vo viac ako 200 krajinách a regiónoch.

Vďaka svojim „kvalitným, rýchlym a komplexným" ponukovým stratégiám spoločnosť CoinEx uviedla na trh viac ako 900 tokenov a viac ako 1400 obchodných párov. Tento rozsiahly výber poskytuje používateľom prístup k najnovším kryptomenám na čele inovácií. Od svojho založenia CoinEx neochvejne poskytuje služby zamerané v prvom rade na potreby používateľov. S úprimným zámerom vytvoriť spravodlivé, rešpektujúce a bezpečné prostredie na obchodovanie s kryptomenami umožňuje CoinEx jednotlivcom s rôznymi úrovňami skúseností bezproblémový prístup do sveta kryptomien tým, že ponúka ľahko použiteľné produkty.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring