OTS: Asociácia EWIA víta spoločnosť Phoenix Tower International ako nového člena

TASR, 11. februára 2021 16:31

Brusel 11. februára (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Európska asociácia bezdrôtovej infraštruktúry (EWIA) privítala svojho najnovšieho člena, spoločnosť Phoenix Tower International, globálnu vežovú spoločnosť s pôsobnosťou v EÚ vo Francúzsku, Španielsku a Írsku, ktorá sa k obchodnému združeniu pripojila po poslednom výročnom valnom zhromaždení EWIA.

"V kontexte Novej generácie EÚ majú nezávislí prevádzkovatelia bezdrôtovej infraštruktúry pozitívnu úlohu, pretože Komisia a zákonodarcovia riešia dôležité otázky týkajúce sa 5G a agendy pripojenia v Európe." hovorí Tobías Martínez Gimeno, predseda EWIA. "V tejto súvislosti vítame spoločnosť Phoenix Tower International ako nového člena, aby náš sektor mohol v našom pokračujúcom pôsobení v Bruseli hovoriť silnejším a ešte reprezentatívnejším hlasom."

"Je nám cťou a potešením byť súčasťou EWIA a tešíme sa na spoluprácu so všetkými členmi pri podpore zvýšenej konektivity a bezdrôtovej infraštruktúry v celej Európe," vyhlásil Dagan Kasavana, generálny riaditeľ spoločnosti Phoenix Tower International.

Zatiaľ čo EWIA rozširuje svoje členstvo, zvyšuje sa aj jej stopa v európskych krajinách s 10 členmi towerco pôsobiacimi v 14 európskych krajinách, ktorými sú: Rakúsko, Dánsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Írsko, Taliansko, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Španielsko, Spojené kráľovstvo, Švajčiarsko a Švédsko.

O asociácii EWIA Európska asociácia bezdrôtovej infraštruktúry je európske obchodné združenie veľkoobchodných poskytovateľov bezdrôtovej infraštruktúry. Naši členovia investujú do a prevádzkujú bezdrôtovú infraštruktúru nevyhnutnú na poskytovanie mobilných hlasových, bezdrôtových širokopásmových sietí a ďalších bezdrôtových sietí.

EWIA presadzuje politiky, ktoré povzbudzujú investície do sieťovej infraštruktúry a jej nasadenie potrebné na to, aby bolo moderné bezdrôtové širokopásmové pripojenie dostupné všade pre spotrebiteľov, podniky, zdravotnú starostlivosť, verejnú bezpečnosť a v nespočetných ďalších odvetviach, ktoré sa spoliehajú na stále bezdrôtové pripojenia.

O spoločnosti Phoenix Tower International Spoločnosť Phoenix Tower International bola založená v roku 2013 s poslaním vlastniť a prevádzkovať vysokokvalitné weby bezdrôtovej infraštruktúry na stabilných trhoch, ktoré zažívajú silný nárast bezdrôtového používania na celom svete. PTI sa v súčasnosti zameriava na rozšírenie infraštruktúry v Latinskej Amerike, Karibiku, Spojených štátoch a Európe.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1436174/Phoenix_Tower_International_Logo_Logo.jpg

Kontakt: Ingrid Gutierrez, igutierrez@phoenixintnl.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring