OTS: Asistent HUAWEI · TODAY vyhral preslávené ocenenie Red Dot Award 2020

TASR, 19. augusta 2020 9:59

Peking 19. augusta (TASR-OTS)(PRNewswire) - Cena Red Dot Award: Brands & Communication Design nazývaná aj „Oscarom" v dizajnérskom priemysle bola nedávno udelené Asistentovi HUAWEI · TODAY. Toto ocenenie, ktoré je založené na motte spoločnosti Red Dot „Hľadanie dobrého dizajnu a tvorivosti", je dôkazom úsilia spoločnosti Huawei o neustálu inováciu s cieľom poskytnúť zákazníkom inteligentný zážitok.

HUAWEI Assistant · TODAY je osobný asistent zabudovaný do smartfónu HUAWEI, ktorý sa nachádza na „obrazovke úplne vľavo" a poskytuje rýchly prístup k rôznym službám bez sťahovania aplikácií. Používatelia mobilných zariadení HUAWEI a HONOR ho môžu jednoducho spustiť prejdením prstom z hlavnej obrazovky. Inteligentný asistent prináša novú úroveň inteligentného výkonu tým, že pomáha používateľom nájsť služby a informácie, keď a kde sú potrebné. Od 2. štvrťroku 2020 asistent HUAWEI · TODAY uľahčuje a zlepšuje životy svojich 210 miliónov každodenných používateľov v 170 krajinách a regiónoch. Z hľadiska dizajnu produktu HUAWEI Assistant · TODAY ponúka plynulý inteligentný užívateľský zážitok. Odstraňuje bariéry medzi aplikáciami tým, že efektívne poskytuje služby, ako sú vyhľadávanie a objavovanie, rýchly prístup, dynamika inteligentných služieb a obsahové odporúčania jediným dotykom. Naučí sa tiež preferencie používateľov ponúkať odporúčania, vďaka ktorým je celkový dojem používateľa intuitívnejší a optimalizovanejší.

S asistentom HUAWEI · TODAY môžu používatelia teraz bez námahy vyhľadávať akékoľvek aplikácie, nastavenia a súbory na svojich smartfónoch a súčasne vyhľadávať položky, ktoré sú predmetom záujmu. Kľúčovou vlastnosťou asistenta HUAWEI · TODAY sú navyše karty inteligentných služieb, ktoré zobrazujú oznámenia a pripomienky na základe potrieb používateľov a konkrétnych scenárov použitia. Napríklad používatelia môžu pomocou karty Sports zostať vo svojom aktuálnom obľúbenom tíme a zároveň si prostredníctvom cestovnej karty na základe polohy môžu aktualizovať cestovné podrobnosti v reálnom čase. 

HUAWEI asistent · TODAY bude naďalej pracovať na prinášaní inteligentnejších služieb svojim používateľom s cieľom zlepšiť ich každodenný život. Za týmto účelom spoločnosť HUAWEI neustále optimalizuje produktový zážitok z pohľadu používateľov, čím ponúka každému používateľovi zážitok, ako keby mal osobného asistenta pri každodenných činnostiach.

O ocenení Red Dot Design Award: Cena Red Dot Design Award vznikla v Nemecku v roku 1955, a je jedným z troch hlavných svetových ocenení za dizajn spolu s cenou iF Design Award (Nemecko) a IDEA International Design Excellence Awards (Amerika). S viac ako 18.000 príspevkami sa cena Red Dot Design Award udeľuje na medzinárodnej úrovni ako jedna z najvyhľadávanejších značiek kvality pre dobrý dizajn. Víťazi ocenení sú uvedení v ročenkách, múzeách a online. Viac informácií je k dispozícii na www.red-dot.de.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1229060/HUAWEI_UCD_Center.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1229061/HUAWEI_Assistant___TODAY_won_Red_Dot_Award_Brands.jpg

Kontakt: Yiwen Zhu, zhuyiwen4@huawei.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring