OTS: Archív adventných koncertov je nielen na webe RTVS, ale aj v HbbTV

TASR, 7. decembra 2017 12:44

Bratislava 7. decembra (TASR-OTS) - Tohtoročné adventné koncerty RTVS majú nadštandardnú divácku priazeň. Odštartovali nad úrovňou minulého ročníka. Hneď prvý, ktorý sa v pondelok (4.12.) uskutočnil v Divadle Jonáša Záborského, ako aj vystúpenie Zuzany Mauréry v utorok 5. decembra v zrekonštruovanom hoteli v Tatranskej Lomnici si pozrelo 67 000 divákov cieľovej skupine 12+ s podielom na trhu 3,1 %.

RTVS vychádza v ústrety aj tým divákom a poslucháčom, ktorí si ich nestihli naživo pozrieť na Dvojke alebo vypočuť v repríze v Rádiu Slovensko. Archív koncertov nájdu na webe RTVS http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/12849. Dostupný je aj cez novú aplikáciu RTVS Slovensko Advent 2017 v hybridnom vysielaní (HbbTV), ktoré kombinuje televízne vysielanie so širokopásmovým internetom. Okrem záznamov jednotlivých vystúpení sú tam aj informácie o tomto projekte, ktorý pokračuje už šiesty rok.

Pre príjem HbbTV je potrebný televízor alebo set-top-box s podporou tohto nového štandardu a pripojenie na internet. Ponuka služieb HbbTV sa aktivuje stisnutím červeného tlačidla na diaľkovom ovládaní. HbbTV aplikácia RTVS je dostupná na kanáloch Jednotka HD a Dvojka HD na satelite Astra 3B (23,5°E), ako aj na všetkých verejnoprávnych programoch v DVB-T.

Slovensko Advent je unikátny projekt RTVS, ktorý spája umenie a kultúru s charitatívnym rozmerom. V jedinečných historických priestoroch sa počas pracovných dní predstavia do 22. decembra špičkoví slovenskí umelci a hudobné zoskupenia. Výťažok z predaja vstupeniek na každý koncert poputuje jednému občianskemu združeniu.

Kontakt:

Erika Rusnáková

Hovorkyňa RTVS

Mobil: +421 919 245 583

Rozhlas a televízia Slovenska

Mlynská dolina

845 45 Bratislava

e-mail: press@rtvs.sk

www.rtvs.sk

http://twitter.com/rtvs

www.facebook.com/rtvs.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu