OTS: Aplikácia PlantSnap prináša funkciu rozoznávania rastlín do aplikácie Sn...

TASR, 16. júna 2020 11:12

Aplikácia PlantSnap prináša funkciu rozoznávania rastlín do aplikácie Snapchat

TELLURIDE, Colorado, 16. júna 2020 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Dnes bolo oznámené, že PlantSnap, technologicky najvyspelejšia, najkomplexnejšia a najpresnejšia aplikácia na identifikáciu rastlín na svete, sa stane novým partnerom pre platformu Scan spoločnosti Snapchat, ktorá poskytuje užitočné, príjemné a relevantné skúsenosti pomocou fotoaparátu Snapchat. Teraz môžu používatelia aplikácie Snapchat identifikovať viac ako 600 000 rastlín priamo prostredníctvom Snapchat kamery.

Algoritmus strojového učenia aplikácie PlantSnap potom analyzuje a rozpozná rastlinu a okamžite na obrazovke zobrazí názov rastliny. Dnes sa začína spúšťanie funkcie.

Vyskúšajte interaktívnu viackanálovú tlačovú správu tu: https://www.multivu.com/players/English/8736351-plantsnap-plant-identification-app-announces-snapchat-scan-partnership/

"Je dôležité, aby sme pochopili, že sme súčasťou prírody, nie sme od nej oddelení, a že je našou zodpovednosťou chrániť náš svet pre budúce generácie. Preto sme vytvorili nástroj, ktorý povzbudzuje ľudí, aby sa zastavili a preskúmali krásu a zázraky sveta, v ktorom žijú," povedal Eric Ralls, zakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti PlantSnap. "Tým, že PlantSnap privádza ľudí späť do prírody pomocou technológie, pomáha mladým aj starým zažiť pocit, že sú neoddeliteľnou súčasťou tejto úžasnej planéty. Spoločne môžeme pomôcť svetu pochopiť, že sme správcami Zeme, nie vlastníkmi. "

PlantSnap nielenže spája ľudí s prírodou, ale vytvára aj databázu rastlín, ktorá poskytuje užitočné informácie pre nadšencov aj profesionálov. Aplikácia PlantSnap je preložená do 37 jazykov a v súčasnosti sa každý deň používa vo viac ako 200 krajinách. S viac ako 620 000 rastlinami, ktoré sú v našej databáze a 35 miliónmi doposiaľ uskutočnenými inštaláciami, sa PlantSnap stala vyvolenou aplikáciou pre záhradníkov, turistov, záhradných architektov, učiteľov, študentov, pestovateľov krmiva a každého, kto má rad prírodu.

"V spoločnosti PlantSnap vládne záujem o krásu a zázrak prírody a úžasný rastlinný život, ktorý nás každý deň obklopuje, a zároveň umožňujeme vedcom a milovníkom prírody prostredníctvom technológie katalogizovať a zdieľať svoje objavy," uviedol Ralls. "Najpútavejšie na tejto integrácii systému PlantSnap do služby Snapchat, je to, že nám poskytuje príležitosť zapojiť 229 miliónov aktívnych používateľov služby Snapchat denne, z ktorých mnohí sú súčasťou Generácie Z. Tak existuje nádej, že sa nám podarí získať ich záujem o rastliny a zároveň do nich vštiepiť večnú lásku a úctu k prírode a životnému prostrediu."

Naskenovaná fotografia rastliny a jej pomenovanie sa zobrazia na používateľskom rozhraní aplikácie Snapchat spolu s odkazom na "Dozvedieť sa viac" o rastline prostredníctvom aplikácie PlantSnap.

O aplikácii PlantSnap

Okamžite identifikujte rastliny všetkých druhov: kvety, stromy, sukulenty, huby, kaktusy a ďalšie! PlantSnap je revolučná aplikácia na identifikáciu rastlín od spoločnosti Earth.com, ktorá vám pomôže okamžite identifikovať rastliny. Poskytuje užívateľovi jedinečnú platformu na objavovanie prírodného sveta v každodennom živote. V priemere viac ako 500 000 záberov nasnímaných vo viac ako 200 krajinách za deň - PlantSnap predstavuje jednoduchý spôsob, ako môžu všetci občania Zeme zohrávať úlohu pri ochrane a zachovaní životného prostredia jednoduchým odfotením rastlín všade, kam idú.

KONTAKT: business@plantsnap.net

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring