OTS: Aplikácia Amazon Prime Video je teraz dostupná na Apple TV vo viac ako 1..

TASR, 7. decembra 2017 12:03

Aplikácia Amazon Prime Video je teraz dostupná na Apple TV vo viac ako 100 krajinách

Spojenie s aplikáciou Apple TV, diaľkovým ovládaním Siri Remote a univerzálnym vyhľadávaním divákom výrazne zjednoduší hľadanie a prehrávanie obľúbených videí z Prime Video

Prime Video na Apple TV prichádza práve včas pred premiérou druhej série The Grand Tour plánovanej na 8. decembra

SEATTLE--(BUSINESS WIRE)-- (TASR-OTS) (NASDAQ: AMZN) - Spoločnosť Amazon dnes oznámila, že aplikácia Prime Video je k dispozícii na Apple TV 4K a predchádzajúcich generáciách Apple TV vo viac ako 100 krajinách. Členovia Prime Video majú teraz ešte viac spôsobov ako si pozrieť ocenené a kritikou uznávané tituly, vrátane pôvodných filmov Amazonu, pôvodných titulov Prime, hollywoodskych trhákov a televíznych seriálov a viac ako 140 kanálových odberov v USA a 95 v Spojenom kráľovstve, Nemecku a Rakúsku. Už od zajtra si zákazníci môžu vychutnať štvrtkový nočný futbal naživo na Apple TV 4K a Apple TV. V službe Apple TV 4K je k dispozícii knižnica titulov Amazonu so 4K vysokým dynamickým rozsahom (HDR). Hľadanie obsahu v službe Prime Video je pre divákov Apple TV pozoruhodne jednoduché pomocou aplikácií Apple TV, Siri Remote a univerzálnym vyhľadávaním vo vybraných krajinách.

„Neexistuje nič, čo by nás nadchlo viac než potešenie našich zákazníkov a sme nadšení, že im môžeme ponúknuť Prime Video na Apple TV,“ povedal Mark Eamer, viceprezident Prime Video. „Aplikácia prichádza práve včas na veľmi očakávanú novú sériu The Grand Tour, ktorá sa začne 8. decembra a členovia Prime Video, ktorí si ju pustia na Apple TV 4K budú mať výnimočný zážitok z pozerania v 4K HDR.“

Majitelia Apple TV po celom svete majú teraz prístup k originálnym filmom Amazonu a originálnym titulom Prime, ako sú The Grand Tour, The Marvelous Mrs. Maisel a The Tick spolu s nadchádzajúcimi premiérami Jean-Claude Van Johnson 15. decembra a Phillip K. Dick’s Electric Dreams 12. januára. Prime Video ponúka širokú škálu ocenených detských titulov, vrátane Tumble Leaf, If You Give a Mouse a Cookie a The Snowy Day, rovnako ako populárne licencované tituly prichádzajúce do služby každý mesiac.

O službe Prime Video

Amazon Video je prémiová zábavná služba na vyžiadanie, ktorá ponúka svojim členom najväčšiu voľbu v tom, čo pozerať a ako to pozerať. Prime Video ponúka tisícky filmov a televíznych seriálov, vrátane populárneho licencovaného obsahu a kritikou uznávaných a ocenených pôvodných titulov Prime Originals zo štúdií Amazon Studios, ako sú The Tick, najsledovanejší seriál služby Prime Video po celom svete The Grand Tour od Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamesa Maya a ocenených seriálov, ako The Man in the High Castle, Transparent, Mozart in the Jungle a ďalšie, ktoré sú k dispozícii na neobmedzené sledovanie ako súčasť členstva v Amazon Prime. Služba Prime Video je teraz k dispozícii členom vo viac ako 200 krajinách a územiach po celom svete na adrese www.primevideo.com.

O spoločnosti Amazon

Amazon sa riadi štyrmi princípmi: posadnutosť zákazníkom, nie sústredenie sa na konkurenciu, vášeň pre nové objavy, záväzok k prevádzkovej excelentnosti a dlhodobé myslenie. Zákaznícke recenzie, nakupovanie jedným kliknutím, personalizované odporúčania, Prime Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, tablety Fire, Fire TV, Amazon Echo a Alexa sú niektoré z produktov a služieb uvedených na trh spoločnosťou Amazon. Ďalšie informácie nájdete na adrese www.amazon.com/about a sledujte @AmazonNews.

Pôvodné znenie správy nájdete na stránke businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171206005741/en/

Kontakty Amazon.com, Inc.

Hotline pre médiá Amazon-pr@amazon.com www.amazon.com/pr

Zdroj: Amazon.com, Inc.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring