OTS: Amerigo Education: Súkromné americké cirkevné školy sú stále ...

TASR, 28. júna 2019 10:54

Amerigo Education: Súkromné americké cirkevné školy sú stále atraktívnejšie pre študentov zo zahraničia

CHICAGO, 28. júna (TASR/OTS/PRNewswire) -- Prijímacie konanie na súkromné americké školy sa pre zahraničných študentov v školskom roku 2019-2020 skončilo. Podľa organizácie Amerigo Education sa počet zahraničných študentov, ktorí si podali prihlášku na cirkevné súkromné školy v USA zdvojnásobil. Súkromné cirkevné školy sú stále atraktívnejšie pre študentov zo zahraničia vďaka skvelým výsledkom v akademických aj morálnych štandardoch.

Od populárnej voľby pre miestne prestížne americké rodiny až po lákavú možnosť pre medzinárodných študentov.

V súčasnosti je viac ako dve tretiny súkromných stredných škôl v USA cirkevných a svoje dobré meno si udržiavajú vďaka výbornému akademickému programu a mimoškolským aktivitám. V porovnaní s bežnými školami je vyučovací štýl cirkevných škôl relatívne "prísny", pretože aplikuje religiózny koncept a modely riadenia pri smerovaní vzdelávacieho aj výchovného procesu. Okrem toho je väčšina učiteľov a študentov vďaka svojmu vierovyznaniu priateľská a nápomocná pri riešení rôznych ľudských či materiálnych otázok a zhovievavejšia ku študentom rôznych etník. Amerigo zastáva názor, že študentom zo zahraničia sa v takejto podpornej atmosfére ľahšie prispôsobuje novému prostrediu.

Náboženské presvedčenie sa riadi "dobrovoľnými zásadami"

Jeden zo študentov z Ruska uviedol, že predtým, než sa dostal do kampusu jednej zo škôl organizácie Amerigo, mal obavy, či nebude štúdium na katolíckej škole v protiklade s jeho vlastným presvedčením. Po prvom roku štúdia už zhodnotil, že sa niet čoho obávať, pretože nikto neskúma náboženské presvedčenie študentov a všetci členovia personálu, aj študenti rešpektujú slobodu vierovyznania.

Okrem toho uviedol, že mu hodiny náboženstva pomohli lepšie chápať západnú históriu, kultúru, umenie a sociálne zmeny starovekého západného sveta. Takzvané religiózne učebné osnovy do veľkej miery pripomínajú predmety ako je história svetovej civilizácie a západná ideológia, ktoré pomáhajú študentom zo zahraničia pochopiť americkú spoločnosť holistickým a komplexným spôsobom.

V súčasnosti tvoria katolícke stredné školy všetkých desať kampusov organizácie Amerigo. Okrem moderného vybavenia sa školy pýšia aj prvotriednymi učiteľmi. Amerigo tiež kladie veľký dôraz na zabezpečenie osobného rastu a duševnej pohody či už v triede alebo mimo nej a na pomoc študentom úspešne zvládnuť prijímacie skúšky na svoju vysnívanú univerzitu v Spojených štátoch.

O organizácii Amerigo Education

Amerigo podporuje medzinárodných študentov na elitných vysokých školách v USA holistickým a podporným prístupom, ktorý zdôrazňuje vynikajúce akademické výsledky. Pomáhame študentom zo zahraničia, ktorí sa chcú vzdelávať v Spojených štátoch, excelovať v triedach v rôznych častiach USA aj mimo nich. Spojením internátnej starostlivosti, doplnkovej akademickej podpory, rozvoja anglického jazyka a prístupu orientovaného na úspešné výsledky vysokých škôl, Amerigo vybaví študentov zručnosťami, hodnotami a starostlivosťou potrebnou na úspešné absolvovanie strednej školy, na univerzite aj ďalej. Viac informácií nájdete na: www.amerigoeducation.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/928309/Amerigo_Education_Logo.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/928308/Students_campus.jpg

KONTAKT: Jocelyn Chung, VP, Global Marketing, +86-13916943970, Jocelyn.chung@amerigoeducation.com; Svetlana Iakovleva, regionálny riaditeľ pre východnú Európu a Strednú Áziu, +79-25-352-96-63, svetlana.iakovleva@amerigoeducation.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring