OTS: Alpinion Medical Systems predstavil nový ultrazvukový diagnostický systém

TASR, 15. novembra 2017 11:07

Spoločnosť Alpinion Medical Systems prichádza s novým ultrazvukovým diagnostickým systémom E-CUBE 8.

E-CUBE 8 je najinteligentnejšie riešenie pre každodennú prax.

Soul, Južná Kórea 15. novembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Jeden z globálnych juhokórejských výrobcov zdravotníckych pomôcok, Alpinion Medical Systems, predstavil svoj nový E-CUBE 8, najnovší a posledný prírastok do rodiny E-CUBE. Ide o inteligentný a spoľahlivý produkt, ktorý zaisťuje vysoký výkon s vynikajúcou kvalitou obrazu a viacúčelovou použiteľnosťou, čo zvyšuje produktivitu klinických pracovníkov.

E-CUBE 8 využíva vlajkovú modelovú platformu na dosiahnutie lepšieho rozlíšenia, kontrastu a rovnomernosti 2D snímok a pridaním technológie Dual pulser je možné zobraziť jasné a presné dáta z Dopplerovej sonografie bez narušenia kvality 2D obrazu.

E-CUBE 8 je dodávaný aj s novo vyvinutými konvexnými a fázovými snímačmi radu PowerView™. Technológia PowerView™ rozptýli generované teplo a zvyšuje účinnosť ultrazvukových vĺn.

E-CUBE 8 so svojím ergonomickým dizajnom a pracovným tokom zabezpečí pozitívnu skúsenosť odborníkom v oblasti zdravotníctva i pacientom. Práve z tohto dôvodu je prístroj vybavený 21,5-palcovým plnohodnotným HD LED monitorom a intuitívnym dizajnom užívateľského rozhrania s vysoko citlivou 10,4-palcovou kapacitnou dotykovou obrazovkou. Klávesy ovládacieho panela a klávesnica sú usporiadané čo najefektívnejšie a najintuitívnejšie, takže množstvo zbytočných úloh odpadá a skracuje sa doba vyšetrenia.

E-CUBE 8 využíva špičkový hardvér s SSD (mechanika s nepohyblivým médiom), zvyšujúcim stabilitu pri používaní, a rýchly štart zase umožňuje promptnejšiu prípravu na vyšetrenie. Kombinácia kompaktného vonkajšieho dizajnu a pripojenej batérie umožňuje oveľa jednoduchšiu prepravu E-CUBE 8 bez problémov s umiestnením. Ohrievač gélu s 3 stupňami regulácie teploty pomáha zvýšiť pohodlie pre pacientov a je voliteľnou súčasťou výbavy.

Táto technológia ponúka funkcie na tvorbu kvalitnejšej vizualizácie a inteligentnej analýzy, čo z nej robí viacúčelový systém, ktorý môže byť použitý v rôznych situáciách vyžadujúcich ultrazvukové zobrazovanie. Jeho 3D/4D technológia je vylepšená o aplikáciu Volume Advance™ a pokročilejšie funkcie pre manipuláciu s objemnými dátami - Free Angle MSV, AnySlice™ a Volume Analysis. Klinické informácie obsiahnuté v objemných dátach je teraz možné poskytnúť v presnejšej a podrobnejšej podobe. Funkcia Needle Vision™ Plus je užitočná kvôli jasnejšiemu zobrazeniu ihly nastavením uhla lúča v troch krokoch počas postupov vedených ultrazvukom.

Vďaka týmto vysokokvalitným platformám a funkciám sa očakáva, že zariadenie E-CUBE 8 otvorí novú éru ultrazvukových systémov strednej triedy vďaka novým úrovniam efektívnosti a produktivity.

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/586770/Daily_Practice.jpg

KONTAKT: Euichul Kwon (Product Management Team Manager), +82-70-7465-0065, euichul.kwon@alpinion.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring