OTS: Alliance Laundry Systems prináša na európsky trh legendárne práčky...

TASR, 23. februára 2021 16:42

Alliance Laundry Systems prináša na európsky trh legendárne práčky a sušičky Speed Queen pre profesionálov

Rad New Speed Queen Professional je všestranná, prepojená, odolná a podporovaná trojročnou zárukou.

Ripon (Wisconsin) 23. februára (TASR/OTS/PRNewswire) -- Spoločnosť Alliance Laundry Systems, svetový líder v oblasti práčovní, uvádza na trh v Európe svoju vysoko všestrannú sériu práčok a sušičiek Speed Queen Professional. Linka obsahuje práčky s predným plnením, sušičky (elektrické a plynové), stohové práčky so sušičkou a stohové sušičky, všetky nakonfigurované pre špičkovú technológiu značky. Teraz bude mať Európa prístup k jednému z najpredávanejších prístrojov pre profesionálov na celom svete so sídlom v USA, Latinskej Amerike a Tichomorskej Ázii.

"Tento mimoriadne univerzálny rad ponúka výnimočné možnosti produktov pre rôzne segmenty, ako sú bytové domy, kempy, HoReCa a mnohé ďalšie," uviedol hlavný obchodný riaditeľ spoločnosti Rocco di Bari pre Európu, Blízky východ, Afriku a Indiu pre spoločnosť Alliance Laundry Systems. "Speed Queen je už v zahraničí známa svojou legendárnou spoľahlivosťou a rýchlym procesom prania a sušenia, vďaka ktorému získala meno Speed Queen. Tento rad prináša veľké množstvo technických možností aj pre zefektívnenie prevádzky a je podporovaný trojročnou zárukou na všetky diely. Toto je najkompletnejšia záruka na trhu."

Modely Speed Queen Professional sú vzájomne prepojiteľné. Ak sú navyše vybavené technológiou Speed Queen Insights, majitelia získavajú cenné údaje o tom, ako a kto stroje používa. Tieto pokročilé údaje o zákazníkoch majú zásadný význam pre lepšiu správu a marketing práčovne a preukázali svoju hodnotu v tisíckach inštalácií v zahraničí a vo viac ako 800 licencovaných práčovniach Speed Queen v celej Európe. Aplikácia Speed Queen rovnako ďalej vylepšuje skúsenosti majiteľa s možnosťami vzdialeného monitorovania a správy. Speed Queen Professional sa môže pochváliť flexibilitou programovania a modelom určeným špeciálne na čistenie mopu.

Už viac ako 110 rokov si spoločnosť Speed Queen, prémiová značka svetového lídra v oblasti komerčného práčovne, Alliance Laundry Systems, vybudovala bezkonkurenčnú reputáciu konečnej spoľahlivosti podporenú silnou trojročnou zárukou. Rodokmeň Speed Queen je založený na základoch odborného inžinierstva a dizajnu, ako aj na bezkonkurenčnom testovaní životnosti v najmodernejších testovacích laboratóriách v USA.

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o aplikácii Speed Queen Professional a jej balíku technologických nástrojov, napríklad Speed Queen Insights a ovládaní Quantum, navštívte stránku speedqueenprofessional.com

O spoločnosti Speed Queen Professional

Speed Queen je značka spoločnosti Alliance Laundry Systems LLC so sídlom v Ripone, štát Wisconsin, popredného svetového výrobcu komerčných bielizní. Speed Queen poskytuje veľkým prevádzkovateľom trás, majiteľom práčovne na mince a malým podnikom rôzne inovatívne a spoľahlivé komerčné práčky, sušičky a práčovne. Ako líder v odbore sa spoločnosť Speed Queen venuje poskytovaniu svojich odborných znalostí na trhu s cieľom splniť všetky potreby týkajúce sa bielizne. Za týmto účelom spoločnosť prostredníctvom spoločnosti Alliance Finance (v Španielsku, Francúzsku a Taliansku) ponúka kontinuum stabilných a dlhodobých kapitálových riešení špeciálne pre práčovňu. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte stránku www.SpeedQueenProfessional.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1171675/Alliance_Laundry_Systems_Logo.jpg

Kontakt pre médiá:

Ines de La Ruffie

ines.delaruffie@alliancels.com

+34 93 479 54 10

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring