OTS: Adyen a Microsoft začínajú optimalizáciu sieťových tokenov

TASR, 11. decembra 2020 16:54

Vďaka spolupráci so spoločnosťou Adyen zameranú na optimalizáciu sieťových tokenov zaznamenala spoločnosť Microsoft pozitívny nárast miery autorizácie

Amsterdam 10. decembra (TASR-OTS) - /PRNewswire/ -  Adyen (AMS: ADYEN), globálna platobná platforma populárna medzi radom popredných svetových spoločností, prehlbuje spoluprácu so spoločnosťou Microsoft s cieľom urýchliť inovácie v oblasti platieb na oboch stranách spustením optimalizácie sieťových tokenov. Adyen je jednou z prvých platobných platforiem, ktorá umožňuje tokenizované platby naprieč viacerými schémami a ponúka automatizovanú optimalizáciu využívania tokenov k zvýšeniu rýchlosti autorizácie. Prijatím optimalizácie sieťových tokenov môžu obchodníci ako Microsoft dosiahnuť výrazne vyššie výnosy vďaka vyššej miere autorizácie.

"Zákaznícka skúsenosť je naším hlavným zameraním a pokiaľ ide o platobný proces, ide o to, aby bol rýchlejší, jednoduchší a bezpečnejší," uviedol Matt Rossmeissl, viceprezident pre komerčnú technickú prevádzku spoločnosti Microsoft. "Inovácia produktov je jadrom toho, čo v Microsofte robíme a optimalizácia sieťových tokenov od spoločnosti Adyen je faktorom, ktorý prispieva k vyššej miere autorizácie a spokojnosti zákazníkov."

Adyen a Microsoft spolupracujú od júla roku 2015. Spolupráca bola nadviazaná počas obdobia získavania rozsiahlych akvizícií spoločností Microsoft naprieč Európou. Adyen dnes spracováva platby spoločnosti Microsoft globálne vo všetkých jej produktoch a službách. Microsoft využíva okrem optimalizácie sieťových tokenov aj niekoľko ďalších produktov od Adyenu, vrátane nástroja pre aktualizáciu účtu v reálnom čase, ktorý zaisťuje bezproblémovú nákupnú skúsenosť tým, že vždy nabije najaktuálnejšiu kartu. Adyen sa spoločnosti Microsoft tiež stará o rôzne miestne platobné metódy v mnohých krajinách, vrátane svojho novšieho produktu, ktorým sú debetné siete so sídlom v USA.

"Vždy vytvárame produkty so zameraním na našich obchodníkov a ich koncových zákazníkov a spoločnosť Microsoft nás posúva k tomu, aby sme pomáhali vytvárať lepšie globálne riešenie. Využili sme dôsledné túžby Microsoftu poskytovať zákazníkom lepšie zážitky," vyhlásil Kamran Zaki, prevádzkový riaditeľ spoločnosti Adyen. "V popredí inovácií je tím spoločnosti Microsoft vždy ochotný byť prvým, kto si osvojí rad našich nových produktov a funkcií. Každý deň spolupracujeme na vytváraní pozitívnych nákupných zážitkov pre zákazníkov spoločnosti Microsoft a tešíme sa na to, s čím prídeme nabudúce."

O spoločnosti Adyen

Adyen (AMS: ADYEN) platobná platforma využívaná radom popredných svetových spoločností. Poskytuje modernú komplexnú infraštruktúru priamo prepojenú s platobnými kartami Visa, Mastercard a ďalšími, zákazníkmi z celého sveta preferovanými platobnými spôsobmi. Poskytuje bezproblémové platby naprieč online, mobilnými a fyzickými obchodnými kanálmi. Adyen má kancelárie po celom svete a spolupracuje so spoločnosťami ako sú Facebook, Uber, Spotify, Casper, Bonobos a L'Oréal. Spolupráca so spoločnosťou Microsoft, ako je popísaná v tejto obchodnej aktualizácii, podčiarkuje kontinuálne šírenie platformy medzi stálymi aj novými obchodníkmi v priebehu rokov.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/432569/Adyen_Logo.jpg

Kontakt: press@adyen.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring