OTS: Absen vydáva nové produkty a vyhráva tri globálne ceny

TASR, 5. decembra 2017 10:39

Londýn 5. decembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Absen Corporation nedávno vydala správy o troch globálnych oceneniach - ocenenie WFX New Product Award, Top 5 produktov pre kostoly v Dallase a cenu za najlepší výrobný produkt v roku 2017 AV Awards v Londýne. Spoločnosť získala ocenenia získali za svoje nové série A27 a M2.9.

Séria Absen Acclaim A27

Počas veľtrhu WFX Expo, ktorý sa konal minulý mesiac v Dallase, v Amerike, získala spoločnosť Absen ocenenie WFX New Product Award za najlepší LED video displej (interiérový). WFX sa koná v Kongresovom centre Kay Bailey Hutchinson a ide o najväčšie expo pre cirkevný trh, ktoré vždy priláka vedúcich predstaviteľov, kňazov, správcov, riaditeľov pre hudobnú produkciu a náboženské otázky, technických riaditeľov a ďalších členov tímov.

Okrem toho si sériu Absen Acclaim A27 vybral aj časopis Church Production Magazine ako jeden z Top 5 produktov pre kostoly. V priebehu rokov sa WFX stala silnou platformou pre výrobcov uvádzajúcich do praxe nové produkty. Zamestnanci a prispievatelia časopisu prechádzali výstavou a skúšali vystavené výrobky, aby si vybrali to, čo bude mať, podľa nich silný vplyv na trh HOW v budúcom roku.

Absen M2.9

Na začiatku tohto mesiaca marketingový manažér spoločnosti Absen Europe Selen Guler Arabaci a produktový riaditeľ Liam Winter vyšli na javisko počas odovzdávania cien AV Awards za rok 2017 v Londýne, aby získali ocenenie Najlepší výrobný produkt pre M2.9, pred viac ako 1200 odborníkmi z tohto odvetvia.

V súvislosti s týmto ocenením Winter povedal: „Toto ocenenie je uznaním zápalu spoločnosti Absen pre inovácie a pevný záväzok pomáhať zákazníkom naďalej čeliť výzvam na trhu so živými podujatiami."

Spoločnosť Absen vznikla v roku 2001 ako integrovaný poskytovateľ služieb a výrobca v rámci optoelektronického priemyslu a osvedčila sa ako skvelá a spoľahlivá voľba na rôznych trhoch, vrátane billboardových reklám, športových štadiónov, maloobchodných predajní ako súčasť pódií, profesionálnych vysielacích štúdií a firemných inštalácií. Osem po sebe nasledujúcich rokov bola spoločnosť Absen čínskym vývozcom LED displejov číslo jedna. Dodanie do 7 dní s nulovou zálohou vzťahujúce sa na rôzne štandardné modely je dôkazom celosvetového úspechu tejto spoločnosti.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/600836/Absen.jpg

Kontakt:

Amanda Fu

Tel: +86-136-3286-4229

E-mail: marketing@absen.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring