OTS: Abc.es: Príležitosť pre Putina

TASR, 11. januára 2018 10:00

Madrid 10. januára (TASR/OTS/PRNewswire) -- Abc.es publikoval stanovisko k nadchádzajúcim prezidentským voľbám v Rusku a niektorým politickým osobnostiam, ktoré budú schopné hrať významnejšie úlohy v budúcej vláde.

Fotografia: http://mma.prnewswire.com/media/627012/Putin.jpg )

Ak si chcete prečítať celý článok publikovaný 4. januára, kliknite tu: http://www.abc.es/opinion/abci-oportunidad-para-putin-201801041329_noticia.html

António Martins Da Cruz, autor článku, spolu s väčšinou ostatných odborníkov a pozorovateľov nemá skutočné pochybnosti o identite očakávaného víťaza volieb, ide o osobu budúceho predsedu vlády, ktorý je pre každého veľmi zaujímavý. Da Cruz vyzdvihuje troch možných kandidátov: Dmitrij Rogozin, podpredseda vlády Ruska zodpovedný za obranný priemysel; Alexej Kudrin, prominentný liberálny politik a bývalý minister financií počas funkčného obdobia prezidentov Putina (až do jeho rezignácie v septembri 2011) a Medvedeva; Denis Manturov, súčasný minister obchodu a priemyslu Ruskej federácie.

Nový predseda vlády musí byť sprostredkovateľom, ktorý je schopný zvládnuť súčasné krehké vzťahy medzi Ruskom a Západom a vrátiť ich späť na spoločnú cestu. Všetci zmienení kandidáti sú podľa autora do rôznej miery prijateľní pre Západ a liberálnu ruskú opozíciu a majú reputáciu profesionálov. Da Cruz vybral Rogozina za pravdepodobnejšieho kandidáta z troch menovaných, s veľkou možnosťou, že Kudrin a Manturov budú menovaní na pozície v novej vláde pod Rogozinom.

Zdroj: Abc.es

Kontakty: António Martins Da Cruz, ABC Madrid, Calle Juan Ignacio Luca de Tena street no. 7, E-mail: opinion@abc.es, Tel.: +34-902 334 556

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring