OTS: 2. Medzinárodný veľtrh inovácií v oblasti nábytku (Čcheng-tu) sa otvára...

TASR, 6. decembra 2017 10:04

2. Medzinárodný veľtrh inovácií v oblasti nábytku (Čcheng-tu) sa otvára: upútavka pre Veľtrh inovácií v oblasti internetu vecí v nábytkárstve

Čcheng-tu 6. decembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Druhý medzinárodný veľtrh inovácií v oblasti nábytku (Čcheng-tu) sa otvoril 25. novembra v priemyselnom parku Chengdu Furniture. Podujatie sa ujalo vedenia podpory inovatívnych technológií a konceptov pre nábytkársky priemysel vrátane marketingovej platformy Cloud City, čím vytvorilo model pre Veľtrh inovácií v oblasti internetu vecí.

Medzinárodný veľtrh inovácií v oblasti nábytku, ktorý spoluorganizovala Sečuánska provinčná propagačná a investičná agentúra, Sečuánska provinčná federácia priemyslu a obchodu, Kantonský úrad Sečuánskej provinčnej ľudovej vlády a Čínska obchodná komora pre nábytok a dekorácie, sa konal od 25. novembra do 29. novembra. Toto podujatie prilákalo viac ako 2 000 vystavovateľov z celého sveta a predstavovalo platformu pre rôzne produktové demonštrácie, propagáciu, diskusné fóra a prednášky, ktoré sa konali v šiestich pavilónoch. Dostupné ceny výrobkov upútali tiež celý rad kupujúcich. Počet vystavujúcich a kupujúcich ako aj obrat v prvý deň prekročili výsledky každého jedného dňa tohto veľtrhu v jeho prvom ročníku.

Druhý ročník medzinárodného veľtrhu inovácií v oblasti nábytku slúžil ako miesto na propagáciu nábytku a dekoratívnych výrobkov vystavovateľov a ukázal sa byť vhodnou platformou pre ďalšie technologické inovácie vnášajúce nové inteligentné zmeny na trh s nábytkom. Zhai Dongliang, predseda klubu Innovation Fair a riaditeľ skupiny Heungkong Group, povedal, že veľtrh konajúci sa každé dva roky má za cieľ vybudovať medzinárodnú výstavnú a obchodnú platformu pre nábytkársky priemysel a vytvoriť stálu profesionálnu výstavnú plochu nábytku v rámci Chengdu Furniture Industrial Park. "Ako podujatie zamerané na inovácie možno očakávať, že druhý ročník medzinárodného veľtrhu inovácií v oblasti nábytku bude mať vedúce postavenie pri uvádzaní mobilných webových technológií, koncepcie Cloud City, integrácii online a offline platforiem ako aj technológií na báze internetu vecí a súčasne podporovať špecifickú obchodnú platformu pre dizajn. Všetky tieto transformácie prinesú nové a špičkové technológie bližšie k odvetviu ako aj k mnohým obchodníkom a spotrebiteľom."

Systém Cloud City bol oficiálne spustený počas 2. ročníku medzinárodného veľtrhu inovácií v oblasti nábytku. Vystavené produkty boli súčasne prezentované na platforme Cloud City v konfigurácii, ktorá napodobňovala usporiadanie výstavných hál, čím sa zaistila bezproblémová integrácia prezentácie produktov online a offline. Široká škála funkcií vrátane možnosti každého produktu mať svoj jedinečný kód u všetkých predajcov, ako aj nákupy výrobkov s QR kódom, či propagačné akcie, reklamy, sledovateľnosť a krížový marketing umožnili synchronizáciu online a offline zobrazení produktov, ako aj synergiu medzi online a offline zdrojmi.

Zhang Chuanxi, čestný predseda medzinárodného veľtrhu inovácií v oblasti nábytku a výkonný prezident Čínskej obchodnej komory pre nábytok a dekoráciu, vo svojom príhovore povedal, že druhý ročník medzinárodného veľtrhu inovácií v oblasti nábytku vytvára nový "ekologický systém nábytku vo sfére internetu vecí" a očakáva sa, že odštartuje transformáciu odvetvia nábytkárstva v Číne. Lu Qifeng, generálny tajomník medzinárodného veľtrhu inovácií v oblasti nábytku a zástupca generálneho riaditeľa skupiny Heungkong, povedal: "S príchodom veku internetu vecí v nábytkárskom priemysle budeme na čele jeho zmien s technologickými inováciami, otvárajúc dvere novým a bezprecedentným príležitostiam."

Veľtrh sa stretol s pozitívnou reakciou od čínskych pobočiek a zástupcov obchodných komôr na celom svete. Daniel Miller, manažér Čínsko-britskej obchodnej rady v Juhovýchodnej Číne, uviedol, že prezentácia inovatívnych technológií na druhom ročníku medzinárodného veľtrhu inovácií v oblasti nábytku, vrátane platformy Cloud City a pokročilého internetu vecí, je dobrou správou pre spoločnosti mimo Číny, ktorá pomôže aj britským inštitúciám rýchlo vstúpiť na čínsky trh.

Od veľtrhu sa očakáva, že bude slúžiť ako katalyzátor pre transformáciu priemyselného parku Chengdu Furniture, ako aj pre ďalšiu fázu vývoja v celom odvetví a jeho servisných reťazcoch. Chen Zhi, zástupca riaditeľa ľudovej vlády v okrese Xindu, uviedol, že priemyselný park Chengdu Furniture Industrial sa bude oveľa aktívnejšie zaoberať komerčnými a finančnými aspektmi priemyslu. Park plánuje podporiť inovatívnu transformáciu prostredníctvom viacstrannej integrácie a vytvorenia šiestich centier aktivít, pričom tri kľúčové sú centrum pre kreatívny dizajn a výskum, centrum nákupu a spracovania surovín, ako aj centrum pre inteligentnú výrobu a spracovanie.

Oficiálna webovská stránka medzinárodného veľtrhu inovácií v oblasti nábytku (Čcheng-tu): www.cdifif.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/611393/International_Furniture_Innovation_Fair_Chengdu.jpg

KONTAKT: Fang Yanhua, +86-137-6075-8692, fangyanhua@heungkong.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS svi

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu