OTS: 123. ročník Kantonského veľtrhu otvorí svoje brány už 15. apríla, aby...

TASR, 20. marca 2018 11:38

123. ročník Kantonského veľtrhu otvorí svoje brány už 15. apríla, aby nechal vyniknúť inteligentnú výrobu a produkty

Guangzhou, Čína 19. marca /PRNewswire/ (TASR-OTS) - 123. ročník čínskeho dovozno-vývozného veľtrhu (Kantonský veľtrh) sa bude v meste Guangzhou konať od 15. apríla do 5. mája. Veľtrh bude mať tri fázy, zaberie plochu 1,2 milióna m2 výstavného priestoru a zúčastní sa ho viac ako 25.000 vystavovateľov v 60.466 stánkoch.

„Veľmi sa už na tento ročník veľtrhu tešíme," povedal Alan Liu, zástupca generálneho riaditeľa kancelárie zahraničných vecí Kantonského veľtrhu. „Z historického hľadiska zohral Kantonský veľtrh kľúčovú úlohu pri propagácii medzinárodného obchodu, zvyšovaní kvality produktov aj celkovej výkonnosti. V tomto roku na nás čakajú nové a inovatívne produkty z rôznych odvetví priemyslu a my dúfame, že aj túto jar budeme tvoriť platformu podporujúcu globálny obchod."

Harmonogram tohtoročného Kantonského veľtrhu:

- Fáza 1 (15. až 19. apríla): elektronika a domáce spotrebiče, osvetlenie, vozidlá a náhradné diely, strojárenstvo, železiarstvo a nástroje, stavebný materiál, chemické výrobky, energetické zdroje, medzinárodný pavilón.

- Fáza 2 (23. až 27. apríla): spotrebiteľský tovar, darčeky a dekorácie do domácnosti.

- Fáza 3 (1. až 5. mája): textil a oblečenie, topánky, kancelárske potreby, tašky a kufre, lieky, zdravotnícke pomôcky a zdravotné produkty, potraviny, medzinárodný pavilón.

Inteligentná výroba v popredí

Zóna elektroniky a domácich spotrebičov predstaví globálne značky, ktoré kladú dôraz na inteligentné domácnosti a inteligentnú výrobu. Okrem špičkových čínskych značiek, medzi ktoré patria Haier a Ecovacs, sa budeme môcť stretnúť aj so známymi medzinárodnými spoločnosťami ako je napríklad Simfer z Turecka, NUC z Južnej Kórey a ďalšími značkami z krajín angažujúcich sa v Iniciatíve Pásu a cesty.

V centre pozornosti budú inteligentné produkty do domácnosti od popredných značiek:

- Produktová línia inteligentnej domácnosti od Gree

- Televízia na báze umelej inteligencie od Changhong a chladnička CHiQ

V zóne strojárstva uvidíme najnovšie produkty od popredných svetových spoločností ako Caterpillar z USA, Kapro z Izraela a Tsurumi z Japonska.

Druhá a tretia fáza výstavy nás oboznámi s celkovým vplyvom kybernetických technológií na viaceré odvetvia a prinesie tiež nové zážitky z nákupu vo výstavnej časti určenej pre potraviny.

O Kantonskom veľtrhu

Čínsky dovozno-vývozný veľtrh (Kantonský veľtrh) sa koná každú druhú jar v meste Guangzhou už od roku 1957. Ide o najväčšiu výstavu s najdlhšou históriou, najvyššou úrovňou, najširšou škálou produktov, najrozsiahlejším portfóliom produktov a najširšou základňou nákupcov s najvyšším obchodným obratom v Číne.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/655699/Canton_Fair.jpg

Kontakt:

Chloe Cai

+86-20-8913-8622

caiyiyi@cantonfair.org.cn

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring